Saturday, 18 February 2012

SEBENARNYA

assalamualaikum . salam sejahtera . hai . heyy you ! 
sebenarnya .. erm . macam mane nak bagitahu eh ? bukan apa yang sebenarnya .. hacum ! (bersin) ehh , maaf-maaf ! tak sengaja , habis basah lcd tuh . hehe .bukan apa , excited sangat nak update nih . haha . tengoklah update yang lain , hampir hari-hari update blog nih . mood minggu ni rajin sikit sebab tulah . tapi kalau dah malas sangat , erm . teruklah . blog pon boleh berhabuk . haha . sampai bersarang lagi . so , bila dah rajin sangat nih , inilah masanya . tukar nih , tambah tu , buangkan yang nih .. macam-macam lah . semalam ain tukar lagu blog nih . cadang nak letak lagu a thousands years tapi tak ada yang ain nak . kemudian cari lagu boo amir iqram tajuknya lagu tapi tak ada juga dalam senarai . haih . pelik ! banyak kali juga search dan akhirnya pilih lagu patah seribu nyanyian shila amzah . tapi itupun ada satu jeh . bayangkanlah ! nasib baik okay . kesabaran betul . dengan internet yang lembab lagi . fuhh ! ( lap kepala ) tapi rasa puas juga lahh , kesabaran tu ada juga hasil yang memuaskan . hehe (Y) sekarang nih bila dah selesai semuanya , bila tengok jeh blog nih macam nak terbang jeh ! haha . macam gambar tuh . 

                                                               IBU TERSAYANG !
ehh .. jangan pandang lama-lama . ain tahu cun . ain tahu cantik . tapi jangan lebih-lebih pula . ha . awek cun tu adalah mak ain . hehe (Y) cantik kan ? mak single lagi . haha . betul tak tipu pon . mak ain lahh yang banyak berjasa dalam hidup ain . jasa  yang paling susah ain nak balas . tak kira penat , dia tetap bersusah payah kerja cari rezeki untuk tanggung hidup keluarga ain . mak akan utamakan anak-anak dulu baru diri sendiri . tapi kadang-kadang tuh biasalah mak membebel . mak mana yang tak membebel kalau anak dia buat salahkan ? hehe . ain banyak sangat buat salah dengan mak . maafkan ain . selalu juga melawan cakap mak . selalu juga tak dengar   apa yang mak selalu ingatkan . sorry mak ! ain nak berterima kasih banyak-banyak sebab jaga , tegur , marah , didik , sabar , suapkan makan , buatkan minuman , belikan pakaian , bagi makan yang sedap-sedap dan untuk semuanya . TERIMA KASIH , MAK !  ain sayang mak sampai bila-bila :D

ya allah , kau berkatilah hidupnya . kau panjangkanlah umurnya , murahkan rezekinya . berikan juga kesihatan yang baik kepadanya . amin .

No comments:

Post a Comment

Followers