Saturday, 5 May 2012

update 05/05/2012






assalamualaikum . hai  awak :D *lambai tangan
siapa sangka kita akan couple kan ? hmm . kita kenal masa hang , time new year . overnight . time tuh saya ade date dengan kawan awak tuh . awak pun same , korang kena pergi subang dulu sebab nak jumpa awek awak tuh . haih , lama gila lahh tunggu korang . dah lahh bosan , pakwe tade pulak . begang jugaklah . haha ! tapi malam tuh baru kita kenal kenal . lepas tuh , esok esoknya awak ada mesej saya  . tak lama pulak saya clash dengan kawan awak tuh . hoho , tak pasal pasal awak yang kena . haha . ape boleh buat ? selepas dari tuh kodd , bila hang mesti kita jumpa . lepak sama sama , kongsi masalah ,  tangkap gambar sama sama . macam macam lah . seronok jugak kawan dengan awak . macam adik beradik :) 
      tapi sebenarnya perasaan suka dah mula timbul . tak tahu suka yang macam mane . tapi time tuh cuba elakan perasaan suka tuh . kawan kawan perasan dengan sikap dan rasa suka tuh  , tapi tetap kena nafikan . mula tuh memang tak perasan . tapi bila ade mmbr tegur , baru terfikir . perasaan tuh datang tiba tiba tanpa sedar . lepas berapa bulan tuh , tiba tiba dapat tahu yang awak dah clash . sedih , simpati semua ade  . paling tak sangka bila awak call cerita pasal hal awak dgn awek awk tuh sambil nangis nangis. waktu tuh terkejut , cuak jugak . taktahu dah, nak buat macam mane . simpati gila . tapi lepas tuh , keadaan okay okay . kita lagi makin rapat . taksangka pulak awak nak datang rumah . gila lahh . dah lahh jauh , sanggupkan ? malam tuh kita lepak lepak . dan taksangka jugak malam tuh awak nak minta couple . dahlah minta depan depan ? haih , gila gila malu + segan >_<
sampai tak berani nak bagi awak tengok mata saya dan saya lagi tak berani nak pandang awak waktu tuh . hoho ! kenapelah awak nih berani sangat ? tapi malam tuh saya tanya awak kenape saye. tiga kali kalau tak silap . tapi sebenarnya malam tuh saya syak yang munkin awak nak couple dengan saya atas sebab nak lupakan awek awak tuh . tapi saya fikir positif . malam tuh jugak saya buat keputusan . saya buat keputusan bukan sorang sorang . saya tanye mmbr terdekat saya . sebab sebab dia jugak antara yang buatkan saya terima . YA , malam tuh baru saya betul betul mengaku yang saya memang suka awak . setelah lama saya menafikannya  :) 25.03.2012
         dah sehari kita couple , tiba tiba awak kata "kalau tak bersedia takpayah couple?" gila tersentap . haih . awak dah salah faham , waktu tuh kita masih baru lagi . perasaan segan tuh takboleh nak elak . awak faham kan ? dah sebulan lebih kita couple. dalam masa sebulan tuh , banyak kali sangat kita gaduh . terutama pasal ex-awak . dalam masa tuh jugak saya banyak keluarkan air mata kerana awak . pasal memo yang awak tulis tuh , emm . memang tersentap sangat . pasal yang kita rebut rebut enset tuh sebenarnya saya bace memo bukan folder mesej awak . saya langsung tak terfikir nak buka folder mesej awak tuh tapi awak tunjuk semuanya . mesej mesej ex awak yang sehingga sekarang awak masih simpan . first bace tuh  , memang sedih sangat . bila bace benda tuh . saya faham dan saya jugak keliru pasal perasaan sebenar awak dekat saya . banyak benda negatif yang saya fikirkan . tapi sejak tuh saya dah bertekad , saya sanggup lepaskan awak semata mata kerana ex awak . sejujurnya saya ikhlas . tekad saya tuh tetap saya pegang sampai sekarang :) .
       sekarang isu tuh dah tak timbul . tapi .. knape kadang kadang awak layan kasar ehh ? em , mula tuh just think main main tapi kalau dah selalu sangat terkilan pun ade . bila saya buat , awak marah balik . haih , adil keh ? takpelah :) ohh . ye , awak selalu sakit hati pasal saya kan ? sorry auw auw ? lagi lagi bila hari tuh awak buat super saver . awak cerita cerita tapi saya just 'em em' . awak sakit hati kan ? esoknya , bila call . saya tanye , awak pulak jawab 'em em' . saya tahu kenape tapi  saya tak mengalah nak tanye awak . last last awak tanye saya " sakit hati tak ? " emm . walaupun saya tak bagi respon sangat tapi saya dengar ape yang awak cerita tuh . tapi saya sedih jugak awak sakit hati pasal tuh . awak tahu esoknya saya sekolah , saya teramat ngantuk . satu pelajaran pun saya takdapat nak fokus . pagi pagi tuh risau sangat kalau tertidur . saya minum air panas , basahkan mata , makan gula gula tapi tetap ngantuk . saya tak kesah pun , sebab kesian kan awak bosan dan langsung takdapat nak tidur . dah seminggu lebih kan macam tuh ?  lagi kesian berbanding saya . saya buat demi awak <3
kalau awak sanggup berhabis duit topup , fikirkan benda tuh sampai takboleh tidur , sanggup datang jauh jauh semata mata nak jumpa saya , sanggup naik train sorang sorang , sanggup datang walaupun tade duit yang cukup . saya pun sanggup . 
awak ...TERIMA KASIH ATAS PENGORBANAN AWAK TUH . TERIMA KASIH UNTUK SEMUANYA . ME LOVES YOU <3




No comments:

Post a Comment

Followers